Från den ena träningshelgen till den andra. Alldeles jättesnart är det dags för löparhelg på Tylösand i Halmstad. Jag, Snabba Fötter och Ingmarie körde löparhelg i Halmstad i september förra året och i år tänkte vi träffa våren i Halmstad och springa längs med hav och på strand och förhoppningsvis under en strålande sol – gärna tillsammans med dig den 19-21 april! Skulle det regna så finns det stor spa-avdelning och för den som inte blir mätt på träning så finns det ett helutrustat gym med världens bästa utsikt och en grymt fin träningssal.

Nämnde jag sköna sängar och hotellfrukost? Vi älskar Halmstad och Tylösand – och vi ser fram emot att visa dig vårt allra bästa smultronställe. Så häng med: här finns all info du behöver, och vill du veta mer så fråga på! Ta med din kompis, partner, syskon eller vad det nu kan vara – eller kom själv. Här finns många att hänga med! För dig som bor i närheten finns det nu en specialvariant så att du också kan vara med: helgen inkluderar 2 luncher och 1 3-rättersmiddag och all träning för 990 kronor – bokas i spa-receptionen på hotellet!

löparhelg 24

löparhelg 26

löparläger 8

löparläger 9

löparläger 10

Bilder från intervaller och långpass på förra årets löparläger

0