Ikväll var jag på Casalls yogaevent på Metropolis gym. Eventet var till för alla via deras Facebooksida, och det var kul att se en hel del bekanta ansikten där! Riktigt roligt var det också att lyssna till Casall Trainer Cecilia Dubergs föreläsning på temat “explore your inner warrior”. Kunde inte sluta tänka på hur glad jag blev av att se henne prata för hon strålar verkligen. Föreläsningen skulle jag vilja höra igen – jag kan liksom inte sammanfatta den. Det är en sådan där föreläsning man verkligen kan lyssna på om och om och om igen med riktiga feel goodbudskap. Inte klämkäckt utan liksom real life och konkret. Efter föreläsningen yogade vi lite och det var fantastiskt skönt att sträcka ut ryggen. Katten-kon är en sådan fantastisk skön position när man gör den ordentligt. Ska tamejtusan ta mig an en liten yogastreak snart tror jag. Det behöver inte vara så dramatiskt och uppstyrt. 5 minuter på morgon eller kväll räcker!

Casall Sara Althini Cecilia Duberg

Casall Trainer Cecilia Duberg och Casalls marknadschef Sara Althini

Casall Cecilia DubergCecilia mitt i föreläsningen

Casall AlthiniSaras fina beads

Casall Metropolis gym

Jag pysslade lite med fruktfaten innan eventet – man kanske skulle bli kallskänka? Eller kanske inte.

Casall sport-bh

Älskar den här bilden. Tycker den är cool på något sätt. Riktigt snygg i färg också!

Casall yogamatta

Yoga. Det var för länge sedan sist!

 

0