Veckan har börjat bra med en timmes PT-träning på SATS. Varje gång jag tränar med Pernilla gör vi nya grejer och det är nog dags att jag börjar skriva ner dem så att jag minns dem till min egen träning.

Vi kör nästan alltid superset. Till exempel kombinerar vi en övning där jag börjar ståendes med stång på raka armar, sedan går jag ner på knä på mattan (ett ben i taget) och upp igen (fortfarande med stången på raka armar) med övningen draken med stång. Eller en dynamisk övning där vi börjar med armhävning och sedan övergår till plankan och sedan inhopp med benen och över till planka för att börja om med ny armhävning och så vidare, kombinerat med en form av rodd. Eller en kombination av planka med rodd med hantlar som övergår i stående explosiv axelpress, följt av superman på mage på matta (fast med armarna bakåt och med vikt i händerna).

På onsdag kör vi igen!

 

0