Hej Stockholm jag är här nu! Vi hann se svenskarna ta silver på längd-VM innan vi åkte norröver. Sommarbilen Charlie rullade som en pärla och Stockholmslägenheten tog emot oss med en hel del stökighet. Jag är verkligen ingen fena på att städa så det är tur att vi bor i lägenhet och inte i hus. Herregud vad det skulle se ut! För att inte tala om trädgården! Jag blev i alla fall positivt överraskad av vad som fanns i kylskåpet och mixade ihop en smoothie på banan, frysta blåbär, agave, superfoods i pulverfrom från Amazing Grass, en näve havregryn och mjölk. Inte jättepaleo – men i alla fall clean och pure. Good enough!

De där stunderna när man sitter med uppslagen kalender och nyfiken spanar in kommande vecka är mysiga. Ett helt uppslag att göra det bästa man kan av. Även om jag är fullkomligt digital så överger jag inte min fysiska kalender i första taget. Vissa grejer blir faktiskt inte lika bra på skärm.

Min kommande vecka fördelar sig nästintill rättvist mellan Stockholm, Hälsingland och Dalarna. Det blir lite av varje på arbetsfronten kan man lugnt säga. På träningsfronten likaså.

smoothie med blåbär

 

 

0