Jag är så h i m l a glad över det gensvar jag fick på det här inlägget. Ni är fantastiska. Var och en och allihop! Hur har det gått för er som är med mig i utmaningen? Även om vi har olika mål så delar vi resan. Jag åker mot Stockholm senare idag och är nyfiken på att utvärdera resultatet när jag kommer hem!

Som vanligt har jag planerat in kommande veckas träningspass i min kalender. De senaste veckorna har jag fått till rätt okej styrketräning och det är jag nöjd med – och på den vägen planerar jag att fortsätta. Det jag tycker är svårt när jag tränar funktionellt är att det är en utmaning att träna flera dagar i rad. Jag tröttar ju ut samma muskler! Hur gör ni som tränar crossfit ofta? Anpassas wod:arna?

Här är min plan för vecka 15:

MÅN morgon/kväll: lätt löpning/crossfitliknande pass

TIS morgon/kväll: lätt löpning/cykel (om det är bra väder…)

ONS morgon/kväll: styrka (överkropp)/löpning distans

TOR morgon/kväll: lätt löpning/styrka (TRX)

FRE morgon/kväll: vila/löpning intervaller

LÖR/SÖN: vila/vila

 

0