Ingenting är så nyttigt att man ska äta det hela tiden. Det gäller såväl 90%-ig choklad som ruccola. Men kanske är fikagrejer på Paleo ett undantag? Skämt åsido, fika har vi alla fall gjort ikväll!

Snorkkis är rätt så stenålders sedan länge och både Karin och Erika är det nu och då, precis som jag. Vi sågs över ett knytkalas Paleo style i eftermiddags som spårade ur med Melodifestival. Rätt låt vann och nu funderar jag på att klippa lugg. Ska jag?

Till knytkalaset hade jag bakat havrekakor med gojibär och kakaonibs  (en blandning av dessa recept) och raspberry swirl muffins (fast utan swirl). Sockerfritt. Glutenfritt. Laktosfritt. Det som gör att det ändå blir gott (och lagom sött ändå…) är bananen och citronsaften i muffinsen. Erikas chokladmuffins var minst lika goda som de man brukar äta, Karins Coltingbollar en klassiker som liksom alltid funkar och Sofie hade gjort supergod lax rullad i pannkaka.

 

3