Nu har insamlingen till Rosa Bandet öppnat. Informationen ligger redan uppe på eventsajten Rosa Dygnet. Det är på detta event jag ska cykla i 24 timmar!

Mitt mål är att sitta på den cykel som inbringar mest pengar till eventet. Vill du vara med i min utmaning? Tillsammans kan vi göra stor skillnad, både för de som redan drabbats av bröstcancer – och de som kommer att drabbas i framtiden. Det kan vara jag, du – eller någon i vår närhet!

Om vi tillsammans kan få 120 människor att skänka 200 kronor var – kommer vi att ha samlat ihop 24 000 kronor efter ett dygns cykling. Hur fantastiskt vore inte det? 120 personer utgör ungefär 6% av de besökare som läser den här bloggen varje dag!

All information om hur du skänker pengar hittar du på Rosa Dygnets hemsida. Observera att du måste ange ”Träningsglädje” i det fält där du egentligen ska skriva in ditt förnamn (information om detta finns tydligt beskrivet på hemsidan).

Varje person som skänker mer än 500 kronor får en speciell gåva som tack. Det är ett smycke i 925 Sterlingsilver och med en vackert slipad sten av svart agat. Smycket är tillverkat i Munktorp utanför Köping för att säkerställa ett bra etiskt, miljö- och kvalitetsarbete.

Smycket skänks av Klaar Design och har designats av Ann-Sofie Krol (tidigare Klaar) som miste sin mor i bröstcancer 2007. Mari-Ann Klaar drabbades av bröstcancer redan vid 50 års ålder. Som den sanna fighter hon var så motade hon bort cancern vid ett flertal tillfällen, men denna lömska sjukdom fick till slut övertaget och vid 61 års ålder var Mari-Ann tvungen att släppa taget.

– Mari-Ann var en fantastisk fru, mamma, mormor, farmor, vän och navet i vår familj. Hon ställde upp på allt och alla och var en flitig givare för diverse insamlingar, bland annat Cancerfonden och Hjärt och Lungfonden. Hennes positiva livssyn och fighting spirit gjorde att hon tacklade både cancer, reumatism och andra utmaningar med bravur. Vi saknar henne oerhört och hon lyser som den starkaste stjärnan på himmelen och finns i ständigt i våra hjärtan, säger dottern Ann-Sofie.

– Mari-Ann var mycket delaktig i Klaar design och hade en önskan att någon gång få göra något för Rosa bandet. Jag är övertygad att om min mor känt Sara så hade hon förundrats över kraften och energin i denna kvinna. Att kunna ge ett vackert smycke till alla de som vill stötta Sara i denna utmanande, roliga och något galna idé känns fantastiskt. Genom denna lilla gärning påbörjar Klaar design resan att uppfylla Mari-Anns önskan.

Du som skänker 500 kronor får detta smycke som ett extra tack. Maila din adress till traningsgladje at gmail.com  så kommer ett vackert smycke med en fin historia till dig.

Smycket från Klaar design i Sterlingsilver och med lövformad sten i svart agat, skänks till alla som skänker 500 kronor eller mer!

0

I samarbete med Svenska Spel