Jag är halvvägs in i min toppformssatsning. Resultatet? -4.9 kilo på 5 veckor trots att jag har en hel del kolhydrater i kroppen efter de senaste dagarna hafsande mellan olika städer.

Jag är snart i mål i min 30 milsutmaning och det känns skönt. Jakten kommer att avslutas och jag kan ägna maj åt kvalitet istället för kvantitet. Jag gillar att jobba mot mål så det kommer säkert att dyka upp en och annan formidabel utmaning som jag ska besegra även framöver. Denna toppformsnedräkning är ju en av dem. Det är inte beachsatsningen i sig som är själva grejen utan det är mest det där med att ha en målsättning.

Facebookgruppen 10 veckor till toppform är ett himmelrike för den som gillar utmaningar. Vi har hunnit beta av en hel del, frn 7 mil på 7 dagar till 1000 trappsteg till 1 burpee för varje godisbit och just nu kör vi plankan i alla TV-pauser efter en uppmaning från Pernilla B. Come join us!

I övrigt är jag rätt så nöjd med mig själv. Ja förutom att jag fortfarande inte kan hitta några jeans då… men träningskläder sitter ju fint!

Skummesslövsstrand och en av mina kilometrar

0