Gossip och Wissman var det ju, men… vi tar Wissman först!

Johan Wissman

Han är ju så snygg! Speciellt när han springer! Det är något speciellt med den 24-åriga skåningens stil och hans löpsteg som är väldigt attraherande. Eller så är det hur han ser ut och det faktum att han ofta pryds med den snygga pumaloggan.

(Wissman tog f.ö. silver på 200m i Göteborg, kom sist i gårdagens Golden Leaguetävling i Belgien men vann i dagens Finnkamp)

Gossip

Mitt skvaller handlar om syskonen Hargin (Jeanette och Mattias). Vi bor grannar här på söder (ok, inte riktigt grannar kanske… men vi bor iaf i samma stadsdel) och de tränar båda flitigt på Energiverket vid Hornstull! Coolt tycker jag, som faktiskt åkte samma buss som Jeanette i somras. Hon såg alldeles vanlig ut, inte riktigt så som jag tänkt mig en tvättäkta idrottsstjärna.

0