Jag har alltid velat prova på Boot Camp. Blod, svett och tårar. Fråga mig inte varför. Men för mig finns det en lockelse där. Kanske för att jag ibland, eller ofta, ger upp för lätt och innerst inne vill jag inte det. Jag vill bli tvingad till att pressa mig till mitt yttersta!

PT-Cirkel

SATS PT-cirkel är en väldigt snäll variant av boot camp. Men det är så nära jag har kommit. Instruktören står inte och skriker på oss, nej han är vänligt påhejande. Men det är tufft ändå! Det är främst uthållighet vi jobbar med. Vi kör olika stationer (30 sek x 2) blandad med gemensam träning. Det påminner lite grann om skolgympan, men med mer disciplin så det blir lite tuffare. Dessutom kör vi igenom hela kroppen på ett effektivt sätt. Ett bra alternativ till body pumpen!


Jogg utan konstigheter

Kvällen avslutas med vanlig jogg. Inget långpass, inga intervaller – inga konstigheter. Joggen går via klarabergsviadukten eftersom jag ändå ska posta ett brev där (lådan tömmes sent på kvällen). Det känns bra att avsluta kvällen med att springa bort lite kalorier…

(totalt sett har mellan 800-900 kcal försvunnit ut i luften idag. Jag undrar vart de tar vägen?)

0