OM MIG

Hej, jag heter Sara!

Träningsglädje är en blogg om äventyr och allt som är härligt i livet! Fjäll och champagne. Skoterkörning och skidturer. Cykling i skogen, på grusväg och landsväg – hela året om. Jag vill upptäcka och uppleva och samlar allt här på traningsgladje.se Därför är det här en blogg om frihet, äventyr och upplevelser.

Jag som skriver den här bloggen heter Sara Rönne och har bloggat på Traningsgladje.se sedan 2006. Nyligen blev jag utsedd till en av ”Huskys mäktigaste”. Vill du jobba med mig eller synas på den här sajten? Klicka här!

Mitt hjärta slår för fjällivet i Åre, skogarna i Hälsingland och storstadspulsen i Stockholm. Michelinkrogar i storstan och kalixlöjrom på en fjälltopp. Somrar och vintrar. Äventyr utomhus och upplevelser inomhus. Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det upplevelsen som är målet med mina äventyr. Träningsglädje när den är som allra bäst.

Bloggen Träningsglädje har varit en del av mitt jobb sedan 2006. Jag är utbildad skidlärare och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör och föreläsare. Jag jobbar med digitala medier och content management och föreläser utifrån olika aspekter i vår digitala samtid. Vill du jobba med mig? Läs mer här eller maila till sararonne@gmail.com!

Tusen tack till dig som läst den här träningsbloggen under alla år – och som varje dag fyller den med meningsfulla kommentarer och som skickar mig uppskattande mail. Du är en stor del av Träningsglädje – och du är en bidragande faktor till varför den här bloggen så ofta finns på topplistor när bästa hälsoblogg ska utses. Du inspirerar mig!

Exempel på närvaro i media

Intervju och omslag i ÅreIdag i mars 2019.

Intervju i sportbranschens facktidning ”Sportfack” i februari 2019.

Intervju i DN sommaren 2018 om löpning:

Utnämnd som en av Sveriges mäktigaste inom sportbranschen:

Har skrivit flera tipsartiklar om Åre i magasinet Womens Health:

Skriver regelbundet krönikor, här nedan i tidningen SportHälsa

Porträtt i tidningen Hälsa & Fitness