Jag läser Josefin Dahlbergs blogg och föll handlöst för hennes uttryck power hour – som är det hon kallar sin träningstid för. Det är ju precis så det är med träning! Träning är inget straff, inget bantarknep eller något annat knasigt: det är tid för påfyllning, för bra grejer och för att bli stark kroppsligt och mentalt. Power hour. Älskar det!

Gårdagens power hour tillbringade jag i löparskorna med många minusgrader, djupsnö och bitiga vindar. Det var kallt. Och det var härligt efteråt när jag kom hem till take away från Broken (väljer alltid caesarwrap) och eld i kaminen. Känslan efter ett löppass som varit jobbigt, oavsett skäl även om väder är högst legitimt, är så himla skön!

Eftersom det var riktigt kallt hade jag på mig understället Nordic wool närmast kroppen, vilket är ett av de tre(!) underställ du kan vinna här. Första löppasset i min utmaning (uppmaning!) är därmed avklarat. 40 minuter distanslöpning. Löparåret har börjat.

vinterlöpning 5M0A8586 broken takeaway åre 5M0A8589

0