PR Policy

Träningsglädje är en av Sveriges äldsta och största träningsbloggar som har funnits sedan 2006. Den har flera år i rad utsetts till en av de mest inflytelserika bloggarna inom träning och hälsa av analysföretagen Cision och Twingly.

Bloggen drivs av mig som privatperson och jag ansvarar för de inlägg som skrivs här. Vid behov rensas kommentarerna, men så länge man håller sig inom lagens gränser och följer allmän netikett så står man själv för de kommentarer man väljer att lämna i anslutning till mina inlägg.

Jag får pressutskick både via mail och per post. Jag blir också inbjuden till diverse events där företag presenterar produkter, tjänster eller åsikter. Många av de produkter som testas och recenseras här på Träningsglädje är skickade till mig i syfte att just provas. De åsikter som framförs i inläggen är alltid mina egna, och aldrig justerade för att godkännas av fabrikanten. Jag är alltid ärlig, oavsett om jag risar eller rosar. Produktprover är aldrig ersättning för publicerade inlägg, men de är i många fall en förutsättning för att jag ska kunna hålla mig uppdaterad och ge mina läsare bra information utifrån mina personliga erfarenheter.

Företag jag på något sätt regelbundet samarbetar med, som därför syns extra mycket på bloggen och framförallt – som jag verkligen kan rekommendera är:

  • Craft
  • Marmot
  • Smartwool
  • Intersport
  • Sportson
  • Högbo Brukshotell
  • Bliz

Representerar du ett företag som kan vara av intresse för mig och mina läsare? Kontakta mig gärna på traningsgladje at gmail.com!

 

 

5
Kommentera här!

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
CarolineVar tog farten vägen? « TräningsglädjeVintertights « TräningsglädjeCasall AW11 « TräningsglädjeKarin S. Lindelöf Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Caroline
Guest

Härligt med en riktigt kul träningssajt! Inspirerande!

trackback

[…] PR, Partners & Policy […]

trackback

[…] PR, Partners & Policy […]

trackback

[…] PR, partners & Policy […]

Karin S. Lindelöf
Guest
Karin S. Lindelöf

Hej, Har du sett vårt forskningsprojekt om tjejlopp? Vi vill ha berättelser från deltagare i Tjejvasan, Vårruset, Tjejvättern och Tjejmilen! Kolla in http://www.nordiskamuseet.se/tjejlopp. Hälsn, Karin