Hej, jag heter Sara!

Träningsglädje är mer än en blogg om hälsa och träning. Det är en blogg om äventyr och allt som är härligt i livet! Jag vill uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykel eller på skidor – med svett i håret och endorfinruset i kroppen. Jag som skriver den här bloggen heter Sara Rönne och har bloggat på Traningsgladje.se sedan 2006. Nyligen blev jag utsedd till en av ”Huskys mäktigaste”.

Den här bloggen innehåller riktigt mycket löpning, cykling, skidåkning, styrketräning, träningsresor, träning inomhus och utomhus, äventyr på fjäll och i skog och vid hav, tankar om hälsa och livet – och så en hel del mat och recept. Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det upplevelsen som är målet med min träning. Träningsglädje när den är som allra bäst.

Mitt hjärta slår för fjällivet i Åre, skogarna i Hälsingland och storstadspulsen i Stockholm. Somrar och vintrar. Äventyr utomhus och upplevelser inomhus. Jag är utbildad skidlärare och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör och föreläsare.

Bloggen Träningsglädje har varit en del av mitt jobb sedan 2006. Jag jobbar med digitala medier och content management och föreläser utifrån olika aspekter i vår digitala samtid. Vill du jobba med mig? Läs mer här eller maila till sararonne@gmail.com!

Tusen tack till dig som läst den här träningsbloggen under alla år – och som varje dag fyller den med meningsfulla kommentarer och som skickar mig uppskattande mail. Du är en stor del av Träningsglädje – och du är en bidragande faktor till varför den här bloggen så ofta finns på topplistor när bästa hälsoblogg och träningsblogg ska rankas. Du inspirerar mig!