Jobba med mig – en av Sveriges största bloggar inom outdoor

Traningsgladje.se är en etablerad plattform sedan 2006 med en tydlig nisch och köpstark målgrupp. Den typiska läsaren är en hälsoaktiv och välutbildad kvinna mellan 25-45 år som gärna investerar tid och pengar i sin hälsa. Bloggen har ca 60 000 besök per månad och högt engagemang bland sina läsare.

Med min erfarenhet som influencer, men också som marknadschef och digital strateg med säljfokus, kan jag hjälpa dig som företagare att ta fram och genomföra lyckade samarbeten som skapar nyfikenhet och ökar din försäljning. Jag har bland annat utsetts som en av ”Sportbranschens mäktigaste” hösten 2017.

Utöver digitala samarbeten så jobbar jag som föreläsare, inspiratör, skribent och digital konsult för varumärken som vill öka sin digitala förståelse och kompetens med fokus på att öka kännedomen om varumärke och försäljning av tjänster eller produkt.

Prisbild för sponsrat innehåll ligger på 9900 kr (ex moms) för enskilda blogginlägg. Jag ger dig gärna förslag på hur du bäst når ut med ditt budskap på träningsglädje och exempel på vad jag gjort tidigare. Du når mig via mail till sararonne@gmail.com!

Nedan är ett axplock av de intervjuer jag gjort för olika tidningar och magasin – samt exempel på frilansuppdrag som skribent och krönikör.

I samarbete med Svenska Spel