Hyr semesterboende

Hyr sommarstuga vid sjön Mållången i Hälsingland – eller en nyproducerad lägenhet precis vid skidliften och downhillparken i Järvsö!

Hyr lägenhet i Järvsö

Strax före midsommar är vår nya lägenhet i Järvsö färdigställd för de första gästerna att uppleva allt härligt som finns här; sommar som vinter.

Lägenheten ligger på övre plan i ett hus om totalt fyra lägenheter. 3 rum och kök på drygt 59 kvadratmeter – inklusive balkong och bastu.

Läget kunde inte vara bättre. Adressen är Skidvägen vid området Järvsö södra med bland annat nybyggda Bergshotellet som granne (missa inte Cecilia Gustavssons yogastudio!) – och såklart liften! Skidlift på vintern och cykellift för downhill på sommaren! Du bor ett stenkast från Järvzoo och promenerar enkelt ner till byn! Ta en crêpes, en fika på bageriet eller besök Stenegård – bland mycket annat. På vintern åker du längd i spåren utanför huset eller tar dig till Harsa för en riktigt stor spårcentral och erkänt bra längdspår! I området finns bra stiglöpning, stigcykling och mark att plocka

Lägenheten har 2 sovrum och vardagsrum/kök i en öppen planlösning. Badrum med bastu – och en extra toalett.

I mitten av juni kommer vi inreda lägenheten med sådant vi gillar; sköna kuddar, bra kaffemaskin, en soffa att krypa upp i, matbord att umgås kring – ja allt sådant. Sedan tänker vi tillbringa många dagar i den lägenheten för egen del (kanske är det nu jag börjar cykla downhill?), men framförallt vill vi dela med oss upplevelsen till andra! Därför kommer denna lägenhet att hyras ut. Nu i sommar kan du alltså vara bland de första som bor i denna nyproduktion i Järvsö!

Jag uppdaterar gärna med bilder så snart det finns några!

Maila mig för bokningsförfrågan: sara@offpistmanagement.se

Lägenheten hyrs ut veckovis (lördag-lördag), långhelg (torsdag-söndag) eller kortvecka (söndag-torsdag) men övriga alternativ är också möjliga på förfrågan.

Hyr sommarstuga vid sjön Mållången i Hälsingland

I påsk påbörjar vi renoveringen av den lilla sommarstuga vi nyss köpt vid sjön Mållången. Här finns tid och rum att bara vara! Kanske sitter du i en solstol på altanen och läser en bok. Kanske spelar du spel inne i den inglasade delen samtidigt som regnet smattrar mot fönsterrutan. Kanske fiskar du på sjön, springer stig i skogarna intill, cyklar landsväg, plockar bär och svamp – eller skriver en roman.

Stugans allra bästa feature är strandläget. Den ligger precis vid strandkanten med båthus och en liten, liten sandstrand. Bryggan – redan kallad frukostbryggan – blir solig vid tiosnåret och sedan badar hela tomten i sol.

Stugan – eller ja egentligen är det faktiskt två stycken – är rätt boxig idag men har en kul historia. Det är min mammas morfars gamla bensinmack som blivit hitdragen från Alfta, därav sin kubliknande form. Vi ska ta bort hela det där fyrkantiga uterummet i brunt trä och visserligen fortsätta på det kantiga spåret men köra helglasat istället. Nu i vår påbörjar du bygget och i min blogg kan du följa med på resan. Här hittar du alla inlägg som handlar om sommarstugan i Mållången!

Denna lilla pärla kommer vi att hyra ut till den som önskar ett lite enklare men genuint boende under en eller flera dagar. Än så länge tar vi inga bokningar för stugan, men så snart vi kommit igång med arbetet är du välkommen att höra av dig!