About

Jag tror på träningsglädje. Om att uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykelsadel, med svett i håret – ensam och med andra. Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det resan som är målet med min träning. Träningsglädje när det är som allra bäst.

Jag tränar för upplevelsen – men också för att bli starkare i allt annat jag gör i livet. Jag har sprungit marathon på löpband, cyklat i 24 timmar för välgörenhet, sprungit ultramarathon och lunkat på varvbanor under 6, 12 och 24 timmar. Jag tror stenhårt på att begränsningen sitter i huvudet. Jag tror stenhårt på att magkänslan berättar för oss vilken väg vi ska gå.

Mitt hjärta slår för Åre, Stockholm och Halmstad. Somrar och vintrar. Träning inomhus och utomhus. Jag är utbildad skidinstruktör och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör, utbildare och föreläsare. Till vardags jobbar jag med digitala medier; som strateg och med content management. På fritiden driver jag bloggprojekt och frilansar som projektledare med fokus på blogg-pr samt som copy och fotograf.

Jag är extremt glad och stolt över att den här bloggen gång på gång utses till en av Sveriges mest inflytelserika träningsbloggar – av såväl Twingly som analysföretaget Cision. Hösten 2014 listade Aftonbladet den här bloggen som en av de tio bästa hälsobloggarna i Sverige och våren 2015 blev jag återigen nominerad till Sveriges bästa hälsobloggare.

Jag är också extremt glad över mina bloggläsare som är de bästa man kan tänkas ha: tusen tack för att ni nominerat mig till Årets förebild i branschpriset Guldhjärtat!

Mig mailar du på sararonne@gmail.com!

Vill du följa mig i andra kanaler? Jag finns bland annat på Twitter, Pinterest och Instagram

Min blogg kan du följa med hjälp av Bloglovin!

[insert]Tromsø OLDERVIK[/insert]

[insert]backintervaller sara sennan[/insert]

[insert]sara[/insert]

[insert]parachuterun 2[/insert]

[insert]österlen 6 vitemölla[/insert]

[insert]nishiki limited 4[/insert]

[insert]sara halmstad marmot[/insert]

[insert]österlen sara rönne[/insert]

[insert]Sälen Östfjälsstugan 9 sara[/insert]

[insert]Sälen Ski Lodge Sara 9[/insert]

[insert]Sara 6[/insert]

[insert]Cyprus international 4 day challenge 305 sara[/insert]

[insert]Halmstad 28 sara[/insert]

[insert]Sara Träningsglädje traningsgladje.se[/insert]

[insert]sara 41[/insert]

[insert]sälen lindvallen utomhusgym 5 copy[/insert]

[insert]åre träningsglädje[/insert]

newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] underbar träningsblogg med tips på träningsövningar, kläder, utrustning, kost mm. Sara som skriver bloggen har en inställning till träning som verkligen tilltalar mig. Hon tränar […]

trackback

[…] fick inspiration från en blogg som jag läser, Träningsglädje, som nyligen bloggade om en sommarsallad där hon använde jordgubbar och det lät så gott, och […]

trackback

[…] in hos Träningsglädje-Sara och inspireras! GillaGillaBli först att […]

trackback

[…] Sara bakom bloggen Träningsglädje är både innovativ och en sann inspirationskälla. Jag har följt hennes blogg under något år och verkligen fått upp ögonen för ett nytt sätt att se på området hälsa och träning. Som livsnjutare och med ”galna” (enligt mig) träningspass mitt i natten får hon min värld att vändas upp och ner. Sara som driver Träningsglädje […]