I september arrangerar vi träningshelgen Höstglöd Åre på Holiday Club. Det är en träningshelg för kropp och själ och i år finns det extra många föreläsningar på schemat – och temat är #träningsrevolution.

Årets presentatörer är ett starkt gäng med så mycket att dela med sig av. Powerkvinnan Jenny S Freed kommer och delar med sig av såväl självänsla som styrkelyft – och Erika Kits Gölevik gör avtryck på hela helgen med sin #träningsrevolution. Bilden ovan är på Erika och är fotad av Martin de la Foi för just #träningsrevolution. Kika in på hennes instagram för mer revolution!

Redan i januari släppte jag ett podavsnitt med Erika eftersom jag ville skriva under på hennes manifest. Såhär uttrycker hon sig om #träningsrevolution inför Höstglöd Åre:

”Träningsrevolution är ett initiativtagande som syftar att lyfta rörelse som något vi gör för att vi tycker om oss själva och våra kroppar snarare än motsatsen. För oss är träning allt från en tur på fjället till att bugga, yoga, simma, boxas, springa, rida eller ro mormors gamla eka.

Vi tar avstånd från ideal kring utseende och hets om prestation. Visst tävlar vi ibland för att få njuta av den kittlande nerven och sköna gemenskap som finns kring lopp och liknande, men framför allt vill vi må bra!

Träning kan så mycket mer än att forma kroppen, om vi låter den. Rör dig som du vill känna dig!”

Vi släppte schemat till Höstglöd idag och det ligger redan bokningar inne på helgen. Det går fint att ta tåget till Åre – tågstationen ligger precis utanför hotellentrén! Här hittar du all information!

19