Jag checkade in på Ulvö Hotell igår kväll och öppnade dörren till mitt hotellrum som bjuder på balkong med havsbrus. Jag möttes av solsken på min morgonpromenad till Rödharen och fick till en morgon precis som jag vill ha den. Med både rörelse och reflektion, och lite senare en riktigt god frukost och några koppar kaffe.

Jag har jobbat mycket med att medvetandegöra för mig själv hur jag upplever stress. Jag är inte rädd för stress. Jag är inte emot stress. Jag tycker om känslan av FULLT UPP och att bocka av saker. Känna både riv och tempo.

Men den sortens stress jag inte är ett fan av är den som kräver att jag slår knut på mig själv och jag identifierade just den känslan idag. Och att jag inte vill ha just den.

Få saker är så viktigt att jag ska offra en bit av mig själv. En del lägen kräver det, men under denna process som jag jobbat aktivt med i ungefär ett halvår så vet jag med mig rent instinktivt vad som är värt. Och vad som inte är värt.

Jag har ingen skyldighet att vara till lags. Däremot vill jag göra riktigt bra saker. Det där är precis som allt annat; en balansskål som hela tiden står och väger eftersom allting alltid är i rörelse.

Min favoritkeps, en skön hoodie från Röjk och trailskor från Saucony

32