Jag har varit sur och vresig. Lättirriterad och förmodligen jävligt oskön. Jag behöver mina dagliga kickar och nu har jag inte gett mig själv dem på några dagar och det stör min vibe och jag tar ut det på andra. Förlåt.

Så jag sa åt både mig och min kille och sticka ut och springa på lunchen och efter en kvart var jag glad i själen igen. Och omedelbart en mycket bättre version av mig själv. Tänk att det som är så enkelt ändå ska sitta så långt inne ibland!

Jag hade på mig helsvarta kläder som jag ÄLSKAR eftersom jag känner mig som en miljon kronor i dem. Vissa klädesplagg är så självklara att jag helst vill ha dem på hela tiden. Jag har en skjorta från Ralph Lauren som är så; lagom bossig med klaffar på axlarna och snygg krage i halsen. Och så dessa svarta träningsplagg från Röhnisch som visade sig funka lika bra för en löptur som att sitta på en uteservering i Åre och äta glass en timma efteråt.

Kläder från Röhnisch / Skor från On Running / Keps från Prana / Glasögon från POC

Har du något träningsplagg som får dig att känna dig som a million bucks? I sådana fall – vilket?

Och du, klicka gärna i hjärtat om du vill att jag skriver mer om kläder och prylar. Får alltid frågor om det men skriver sällan om sådant inser jag…

49