”Du kan ju sitta på en fjälltopp och älska livet och samtidigt längtande drömma om stigcykling på barmark” säger min kille och yes det är jag det. Alltid på två fester samtidigt.

Jag har fått några dagars vårfeeling i Stockholm och kör norrut i eftermiddag. Min analoga kalender är alltid med mig oavsett vad jag gör (minus vintertältning) och är och har alltid varit den trygga punkten i mitt aldrig stillastående vardagsliv. Jag tog en kik i den och planerna framöver ser ut såhär:

April

Yogaretreat på Ulvö Hotell, höga kusten

Skidtur runt Välliste

Dagar i Hälsingland med kanske både skidåkning och stigcykling. Fast helst massa cykling…

BMC Speedfoxkitesurf åreSara RönneÅre Duved Forsaskalet

April 2018 innehöll lite av allt, precis som april 2019 kommer bli

Maj

Kitesurf i Tarifa, Spanien

Juni

Stigcykling på härliga ställen i Sverige – framförallt ser jag fram emot att cykla stig på Idre Fjäll vilket är inplanerat med blyerts (förstår man fortfarande vad det innebär idag eller är det ett tecken på att jag är 80-talist?).

Härligt häng i Järvsö eftersom vi får tillgång till vår nya lägenhet före midsommar – vill du vara den första som hyr den så hör av dig! Mer info finns här (fast ännu mer info kommer snart).

Midsommar kan nog hända lite varstans men kommer garanterat att innefatta cykling eller löpning – eller kanske kitesurf i mitt nya surfliv

Några dagars löpning längs Skåneleden

BMC Speedfox 02 ONE

Jag längtar efter fler mil med denna; min BMC Speedfox, det är en 2019 års modell jag plockade ut redan förra året

…och sådär fort går det att planera in tre månaders äventyr! Frihetsbilen har redan fått bekänna färg med vintertältning längst bort på en oplogad vinterväg och så fick den dra skoter upp till Lapplandsfjällen för några veckor sedan. Nu ska vi montera på cykelställ på flaket. Det kommer bli så snyggt. Vi har Thules UpRide cykelhållare som inte håller i ramen (istället håller haken om framdäcket) vilket är snällare mot kolfiberramar.

Vad står i din äventyrskalender?

20