Jag kände redan igår vid lunch att jag skulle få ont i halsen. Det är det där förspelet som alltid avslöjar sig. Så idag tillbringar jag min tid hemma – med igensnöade fönster eftersom stormen Jan slog till inatt. Minus alla eventuella skador som Jan orsakar så tycker jag att det är mysigt med väder.

Igår hade överdraget till vår stora grill blåst bort och hamnat på ett väldigt ologiskt ställe en bit bort. Jag säkrade det med att ställa min 16 kg kettlebell ovanpå. När jag kikade nu på morgonen låg allting kvar.

I början av veckan skrev jag en plan för helgen och den har jag hållt; förutom dagens vinyasaklass som var lite tveksam redan från början.

Det var SÅ skönt att landa i några yinpositioner i tisdags kväll efter helt galet intensiva (och fantastiskt härliga) dagar dessförinnan. Och i onsdags var jag SÅ redo för intervaller på cykel. Jag har nog alltid tränat för känslan – vilket jag skrev om på temat träningsrevolution – och det lämnar plats för all möjlig träning där både huvudet och kroppen får vara med. Skön och avslappnande träning och tuff intensiv träning.

I onsdags kväll hängde jag med en vän och gick kvällspromenad med pannlampa och blev bjuden på middag. Och igår blev jag bjuden på middag igen! Jag hade styrketränat på gymmet före lunch (POWER1) och till kvällen fick jag välja bland aktiviteter beroende på känsla. De val jag gavs var:

Flow. Chill. Heat. Eller Power.

Jag valde Flow och fick en SPA-kväll på Copperhill och sedan en tvårätters middag. Det var så mysigt! Stormen ven där utanför och vi bastade och badade i rätt många timmar innan vi slog oss ner till bords för middag.

Ungefär visste jag att halsontet skulle ta tag om mig inom några timmar men det var ändå värt bastu och avkylning ute i snön.

Jag åt älgtartar och oxkind till middag och nu idag börjar jag dagen med hett vatten och riven ingefära som fått sjuda några minuter. Och en halv pressad citron. Och någon tesked honung för smakens skull.

Kommande dygn ska jag vara helt själv. Jag har insett att jag sällan är det. Det är fantastiskt att ha så många vänner i sitt liv men jag är en person som laddar mina batterier i mitt eget umgänge. Min kille kommer hem från sitt jobb i Norge natten mot söndag så fram till dess ska jag bli frisk och lära mig allt om Premiere Pro – för att kunna redigera film.

Jag vill så gärna göra en come back för Träningsglädje Naked Stories som jag kickade igång för ett år sedan(!) med min bror. Jag vill fortsätta med det men behöver uppdatera (eh, kicka igång snarare) mina redigeringsskills.

Såhär blev det avsnittet förresten:

Vad tycker du? Är det kul med film? Jag tänker korta avsnitt. Klicka gärna i hjärtat om det är något bra. Eller kommentera. Eller både och!

Är förresten så inspirerad att skriva mer om ekonomi och sådant efter er respons i mitt förra inlägg!

29