Hörrni det är HELG. Och vilken helg sen! Jag har som vanligt stora planer och jag blir lika glad av att skriva dem här som att uppleva dem när det är dags.

Minns ni att jag flera gånger skrivit om hur jag gjorde tisdagarna till veckans bästa dag? Jag har insett att det är precis på samma sätt jag gjort min torsdag till alla andras fredag. Mentalt har jag omarbetat veckan till att skapa helgkänsla på torsdagar – istället för på fredagar. På så sätt blir ju helgen längre och finns det någon som inte gillar helger?

Helgen inleddes med utelunch. Vi ska testa ett nytt koncept sa min kollega Linus som är Food & Beverage Manager på Holiday Club. Och så tog han ut en gigantisk stekhäll och så körde vi personallunchen ute helt enkelt. Eldar, varm äppelmust och så skidbackarna i Åre (som öppnar imorgon!) ramade in det hela och satte tonen inför helgen!

Ikväll ska jag gå på YinYoga. 90 minuter i vår vackra yogasal på Holiday Club. Det blir en terapeutisk kväll som ett plåster efter den skittdag jag hade igår då all lust och energi var som uppäten och förverkad. Det blev bättre redan igår kväll efter ett cykelpass och en stund i bastun med en vän jag tycker mycket om.

Imorgon är det fredag och jag börjar morgonen med kaffe och lussebulle hos ett annat kreativt energiknippe och när dagen rullat som den ska åker jag iväg på Jämtlandsäventyr mot Offerdal. Vi ska bo i stuga och så mycket mer vet jag inte än att det kommer bli fint. Kanske inviger jag den här himla smarta termosen som jag redan älskar trots att jag aldrig använt den – och dessa termosmuggar. Det hade varit den perfekta julklappen till mig… om jag inte redan haft dem.

På söndag åker jag iväg på äventyr (igen) – med två av mina kollegor. Vi ska göra stora planer för 2019 och jag har min nya kalender i guld med mig. Jag älskar mina analoga skrivböcker och länge hade jag en kalender från Smythson för att symbolisera att min tid är viktig för mig. 2019 års kalender går i guld. Av samma skäl; för att min tid är dyrbar och jag använder den noga.

Jag är tillbaka till Åre på måndag och då rullar en ny vecka igång. Måndag kväll blir packningskväll eftersom äventyret drar vidare några dagar sedan. Men det är då. Först kör vi lite nutid.

17