Vi avslutade juldagarna i Hälsingland med att åka till Järvsö för en heldag med skidåkning, lunch på Bergshotellet och yoga för Cecilia Gustavsson som står bakom Holistic Training.

Järvsö är en pärla på frammarsch. Här finns mysig känsla och härlig natur och med nya Bergshotellet finns det också en annan slags mittpunkt att samlas kring. Framförallt tror jag att Järvsö har en del att komma med på helår. Downhillcykling, traillöpning, skidåkning, längdspår, paddling. Allt.

I somras cyklade jag från Järvsö hem till mina egna trakter mellan Edsbyn och Bollnäs. Jag valde alla grusvägar jag kunde hitta!

När du kör inlandsvägen mellan till exempel Stockholm och Åre så är Järvsö ett ställe att stanna till på. Ta en lunch på Bergshotellet, eller kanske en fika. Ett annat alternativ är att stanna till på Lilla K i Bollnäs som erbjuder bra mat längs vägen.

Vill du ha en paus med rörelse så pricka in ett träningspass för Cecilia (Holistic Training) eller spring en runda. I Färila finns en stig längs Ljusnan som jag inte sprungit än, men som står på min lista.

Bergshotellet i Järvsö får pluspoäng för grädden på sin varma choklad som man kan ta så mycket man vill av!

Nu stänger jag julen för det här året och gör plats för nyårsförberedelser. 2019 jag väntar på dig!

18