Idag känns som en stor dag. Jag har packat baddräkt och löparskor (och gummistövlar och regntålig mössa) och ska köra mot Höga Kusten ikväll – i en ny bil. Hela helgen ska jag hänga med Linda och Katta och mastermindsnacka och komma på smarta saker. Jag har några funderingar som jag ska passa på och sätta tydliga strategier kring och det blir fint med en dedikerad helg åt affärsutveckling och allmän kunskapsinspo.

Det där med baddräkten är helt och hållet mitt egna påhitt. Min kollega har smittat mig med sin vinterbadsentusiasm och jag tänkte på att ta ett dopp i havet nu när jag ändå ska dit.

Och löparskorna då? Jag tänkte testa min rygg. Den känns oförskämt bra just nu så jag vill se hur den reagerar på lite löpning. Peppen på det!

På väg mot Höga Kusten ska jag stanna till i Östersund på en inspirationsdag. Holiday Club Åre är nominerad att få ta emot priset Årets Turismföretagare tillsammans med två andra företag, så det blir spännande att se om nomineringen räcker hela vägen fram till det faktiska priset.

19