Från förra avsnittet om sorg byter vi vibe till något helt annat. Det senaste avsnittet av min pod Träningsglädje TALKS ger dig förhoppningsvis energi! Först träffar jag Sportspanarna i Visby; de är kollegor på Svenska Spel och har gett sig på att testa de 49 sporter som finns på Gotland genom Gotlands Idrottsförbund. Tänk dig vad roligt!

Vi snackar flygsport, folkrace, varpa, boxning, mountainbike, gutnisk idrott och mycket mer. Här är några bilder från när Sportspanarna är ute och testar grejer som de sedan rangordnar utifrån om det var roligt, ansträngande, hur arenamiljön var, folkhälsa och gemenskap:

Under hela 2018 är Svenska Spel med som podsponsor. Svenska Spel är sveriges största idrottssponsor och här jobbar ungefär 700 människor i både Stockholm och Visby. En hel del på Svenska spel handlar om sport – även bakom kulisserna. Under året kommer jag att träffa några av #svenskaspelarna för att prata om hälsa på olika sätt. Just nu söker Svenska Spel fler medarbetare; framförallt inom IT! Gå in på karriar.svenskaspel.se för att hitta nya utmaningar!

Efteråt pratar jag med Therése Furudal Hydén, eller yoga stories som du kanske känner henne som. Vi pratar om det här med att vara yogisk. Blir man lugn och tålmodig när man yogar? Blir man förnuftig istället för arg om man står länge i krigarens position? Hur ska man tänka när första instinkten är att man vill brusa upp och bli arg? Ja, häng med i podden. Detta är ett avsnitt med massa positiv vibe!

Här kan du läsa om det sjunde avsnittet – sorg (stort, svårt och nödvändigt)

Här kan du läsa om det sjätte avsnittet – förändring måste börja i glädje

Här kan du läsa om det femte avsnittet – varför äter vi med känslorna? (och vad har det med sex att göra?)

Här kan du läsa om det fjärde avsnittet – om stress och sociala medier

Här kan du läsa om det tredje avsnittet – om framgång och lycka

Här kan du läsa om det andra avsnittet – om att kombinera deadlines och hälsa

Här kan du läsa om det första avsnittet – om beteende

12