Den här måndagen kom vintern tillbaka. Vi satt i tipin och hade ledningsgruppsmöte medan det toksnöade utanför. Elden sprakade och när vi gick in till SATS Åre för att köra dagens andra pass så tog vi med oss doften av eld.

Ledningsgruppsmöten på Holiday Club Åre är aldrig som vanliga möten. Vi har gått på snöskor, vi har åkt turskidor, vi har åkt alpint, vi har vandrat och vi har gjort allt möjligt. Det finns en övertygelse om att de bästa idéerna inte uppstår efter flera timmar innanför fyra väggar. Kreativitet behöver mer utrymme än så – och våra hjärnor tänker bäst i rörelse.

Vi började dagen med ett spinningpass. Jag höll i klassen och snabbmixade ihop ett pass igår kväll som jag byggde utifrån fyraminutersintervaller strax under mjölksyratröskeln. Det är runt sex år sedan jag senast höll en spinningklass – det var kul att återuppliva den känslan. För den nyfikne så såg det ut såhär jag när certifierades som instruktör i maj 2012!

Efteråt hann vi med en snabb frukost på Grow innan vi tog på oss dunjackorna och gick ut till den tipi som står uppställd nere vid Åre strand. Min kollega Linus hade förberett både kaffe och eld och vi diskuterade dagens första mötespunkter.

Vid lunch gick vi in igen för att vara med på crosstrainingpasset på SATS Åre. Det var min första gruppträningsklass på riktigt länge eftersom jag inte kunnat träna så som jag vill på grund av mitt ryggmärgsödem. Det har blivit väldigt mycket bättre på rätt så kort tid – jag anar faktiskt att det var min nysatsning på styrketräning för några veckor som gjorde det även om effekten inte är omedelbar – och jag kunde nästan köra allt under klassen. Burpees och övningar där jag ska upp och ner snabbt med hela kroppen står jag över. Men det mesta andra är det inga problem med.

Efter en lunch på Lounge (hej pokébowl) gick vi in i tipin och fortsatte mötet igen. Och när klockan var dags att stänga igen jobbet knäppte jag igen jackan så långt upp det gick och promenerade hemåt med snön piskandes i ansiktet. En bra ledningsgruppsdag!

16