Vi rullade ner mot Hälsingland idag med världens snyggaste bil. Och som du vet är världens snyggaste bil den med cyklar på. Vi lastade på tre.

Min cyclocross fick sitta på cykelstället bakpå bilen och våra BMC Speedfoxar monterades på vårt cykelställ från Thule på taket. I bilen packade vi in cykelpump och andra nödvändigheter – och oss själva!

Jag jobbade halva vägen ner till Hälsingland och när vi kom fram värmde solen världen med sitt varma ljus. Det skulle bli bakad kålrot med brynt smör och Västerbottenost till middag och medan den stod i ugnen körde vi en timmas tröskelpass i Hälsingeskogarna. Som vanligt bjuder äventyr i skogen på överraskningar och den här gången fick vi se en älg.

BMC Speedfox 02 ONEBMC Speedfox 02 ONEBMC Speedfox 02 ONEÄlskar denna cykel!

Det var min premiärtur på min nya mountainbike från BMC, en BMC Speedfox 02 ONE.  Det var också premiär för flossade vintertights. Jag använder mina favoriter från förra året; Belle vintertights från Craft Sportswear. Och: underställströja, flossad cykeltröja som funkar som lager två och en vindväst ovanpå det. Perfekt klädsel för gårdagen!

När vi kom hem var kålroten klar och Danny gjorde också en rödbetssallad med rostade hasselnötter och lite annat. Som pricken över alltsammans hade vi köpt med oss bröd från Fävikens bageri. Det var en bra torsdagskväll kan man säga!

12