Jag plockade med mig en förkylning från helgen och drömmer om både glass (för min hals) och cykling (för min själ).

Så kan det gå och det är livet. Jag har lyssnar på pod i sängen och hör min kille fixa middag i köket. Jag har bett om något starkt. Sedan jag började umgås med honom har jag blivit en jävel på att äta stark mat. Jag älskar starkt.

Medan jag tillfrisknar tycker jag att vi kikar på hur de senaste åren sett ut vid ungefär den här tidpunkten. Facebook påminde mig om det idag och den här dagen för tre år sedan känns som ett helt annat liv.

Augusti 2017. Det var kanske livets månad av alla månader i livet. Här var jag på en riktig boosthelg med fina vänner.

 

Augusti 2016 och en tillbakablick till när vi red i flera dagar på Island.

 

Augusti 2015 och det livet då jag fortfarande hade en fot i Halmstad och det bästa jag visste var en kväll på Salt på Tylösand.

 

Augusti 2014 och jag hade bott i Åre i 5 månader och fascinerades över augustimorgnarna med dimma

 

Augusti 2013 och jag är med som löpledare på en resa till alperna.

 

Augusti 2012 och jag cyklar en del på min första landsvägscykel; som hette Rulle.

 

Augusti 2011 och jag vinner den här triathlontävlingen i spöregn. Mest tack vare min cykel som är snabbast av alla.

 

Augusti 2010 och jag bor i Halmstad och hänger mest här. På stranden. Och det är ungefär hit som mitt bildarkiv sträcker sig… tänk ändå vad som hänt på dessa åtta år!

 

22