Här är ett vykort från idyllen Ulvön i Örnsköldsviks skärgård på Höga kusten. Jag är på konferens med några kollegor och vi åkte bil från Åre vid lunchtid och tog färjan över från Köpmanholmen.

Sedan hamnade vi rätt i det här vykortet. Lagom till solnedgången och till dess att vinden mojnade. Vi bor på Ulvö hotell som är Höga kustens gastrohotell och åt en riktigt god tre rätters vegetarisk meny innan vi tog en kvällspromenad i det rosa kvällsljuset till doften av syrener och allt annat som blommar just nu.

Vi är på Ulvön fram till tisdag och sedan tillbringar jag några dagar i Åre innan jag ska på en snabbvisit till Visby i slutet på veckan. Innan dess ska jag göra en riktigt intressant podintervju om framgång och lycka som kommer släppas den här veckan! Och till helgen som kommer ser jag fram emot massor av stigcykling. Sedan är det bara en vecka kvar till midsommar och det är så snart så det går faktiskt inte att förstå. Vad hände egentligen?

Vad ser du fram emot i veckan?

12

I samarbete med Svenska Spel