Sena nätter utan slut och morgonsol långt före väckarklockan ringer. Värme som lindar in solbruna ben och som följer med hela vägen hem om kvällarna. Jag längtar så efter sommaren nu.

Det bor så mycket längtan inom mig. Efter allt det som kommer och som jag vill befinna mig i för evigt till viljan efter vinter kommer igen. Det är fint att få längta även om det gör ont ut i fingerspetsarna. Jag kan ta på mina minnen och lever dem åter tusentals gånger.

Solskenspromenader med kompisar under solstrålar med prat om livet och allt därtill. Resor med nya vänner till helt nya ställen med ändlösa skratt och galna upptåg utan förpliktelser. Dagar utan planer och nätter utan sömn. Frihet. Gemenskap och långa stunder på tu man hand bara jag och äventyren. Glass som rinner längs handen och obotlig törst när värmen är som värst och träningspassen som längst.

Jag har köpt nya sneakers nu. Vägarna torkar upp efter frukost. Solen skiner till långt efter middag och jag smider planer och längtar ikapp med  vänner.

Lush life klänning från Provrummet

13