Äntligen, min pod Träningsglädje Talks är tillbaka. Nu kör vi en ny säsong podavsnitt som varar hela året ut. Som jag har längtat. Och jag vet att ni också har längtat!

Under hela 2018 kommer Svenska Spel att vara med som podsponsor. Svenska Spel är sveriges största idrottssponsor och här jobbar ungefär 700 människor i både Stockholm och Visby. En hel del på Svenska spel handlar om sport – även bakom kulisserna. Under året kommer jag att träffa några av #svenskaspelarna för att prata om hälsa på olika sätt. Är du nyfiken på att jobba på Svenska Spel så hittar du alla lediga tjänster här!

Först ut bland #svenskaspelarna är Hanna Radtke Bergström som jobbar som pressinformatör på Svenska Spel i Stockholm. Hon har en spännande bakgrund som kommer leda in ämnet för det här podavsnittet på beteenden. Hur medveten är du om ditt beteende? Är ditt beteende något som hjälper, eller stjälper dig?

Hanna jobbar på Svenska Spel idag men har en bakgrund inom hälsa kopplat till sin tidigare yrkesroll. Jag är framförallt nyfiken på huruvida hälsa handlar om aktiva val. I podden delar Hanna med sig av några av sina bästa hälsotips och det jag verkligen fastnade för var att göra det du mår bra av. Kanske är det tipset det bästa – och det enklaste – av dem alla.

Du hittar podden Träningsglädje TALKS i din podcastapp och på Spotify – eller lyssna på den här!

I avsnittet nämner jag bland annat forskaren Micael Dahlén. Har är genialisk och jag kan rekommendera två andra podavsnitt där Micael medverkar. Dels avsnitt 76 av podden Allt du velat veta där hela avsnittet handlar om lycka, men också avsnittet i radioprogrammet och podden Psyket där Micael Dahlén pratar om hur pengar och psykisk hälsa hänger ihop.

Klicka gärna på hjärtat om du gillar att podden är tillbaka! Och kommentera gärna vad du tyckte om avsnittet! Nästa avsnitt kommer om en månad.

21