Jag har tillbringat helgen i asfaltsjungeln. Mina vildmarksäventyr har bestått av små stigar i Hellasgården och en granskog i plywood på Exploremässan.

Grådiset har legat över Stockholm hela helgen men inne på Stockholmsmässan doftade det av bark och äventyrsglädje. Framförallt i Moraknivs monter där Vandringsbloggen pratade äventyr vid en flamsäker lägereld och Elles utemat lagade mat vid en riktig eld. När mässan stängt för dagen sågs vi uppe på en takbar för mer häng och det var ett härligt gäng som doftade rök och var klädda i skogsgrönt och underställ.

Vid Hellasgården pågick friluftslivet för fullt men vi hann bara se en timma eller så av det. Vi tog en promenad för att stilla rastlösheten i våra kroppar och mötte skidåkare, vintercyklister och löpare. Jag och MNK längtar också efter att få springa men jag avvaktar det några dagar till på grund av mina små skador och MNK ska träffa en handkirurg i veckan och svär tills vidare över sitt gips som är snyggt neonrosa.

Urban jungle

Ge mig äventyr!

Jag har hunnit bocka av några saker på min Stockholmslista. En pizza på Giro och en fika på Gast. Giro kan jag verkligen rekommendera medan Gast var lite sådär; inte märkvärdigare än något annat ställe egentligen.

På det stora hela har det varit en bra helg även om längtan efter lite mer adrenalin och äventyr börjar reta irritationsnerven.

Hur var din helg?

14