Har du varit med om att du älskar där du är men ändå vill åka bort till något annat? Jag älskar vintern – men längtar efter sol och värme. Jag vill ha pudersnö och kristallklara vatten. Göra knasiga saker bland snöiga granar och havsvågor. Se solen gå ner bakom fjälltopparna och i horisonten.

Nästa vecka åker jag till Spanien några dagar för att vandra lite. Det blir inget vågskvalp men däremot plusgrader och förhoppningsvis fräknar på näsan. I början på juni blir det en till resa till sol och strand och den går till Polen över en helg.

Jag och MNK längtar till värmen och till ställen långt bort och närmre inpå. Just nu drömmer vi om det här:

En roadtrip till sanddynorna i Danmark för kitesurf, mountainbike och traillöpning. Vinden får gärna riva i håret och det är förmodligen inte ett dugg varmt men sjukt härligt ändå. Färgerna går i pastell och havet är oändligt. Precis som stränderna.

En långhelg i Tarifa eller något annat ställe där man kan kitesurfa. Och där det är varmt. Jag är ingen kitesurfare – än så länge – men någonstans och någon gång måste man ju börja. Jag vill dricka spanskt kaffe på morgonen och sitta på en terrass på kvällen och sova mellan tunna lakan.

En vecka i Italien. Sicilien kanske. Jag tänker mig att det är mycket av allt och ändå precis lagom. Färg, myller, stränder, allt det som är rough och allt det som är vackert. Italienska pizzor och gränder och romantik och allt det där andra.

Brasilien. En längre resa för fler dagar. Har du varit där? Ge mig dina bästa tips!

Alla bilderna är från förra årets drömresa till Civezza på italienska rivieran

12