Jag lägger sällan möten på måndagar. Istället vill jag se det som en dag när jag kommer igång och gör saker för att få en bra start på veckan. Istället brukar jag lägga så många möten jag kan på tisdagar för att koncentrera allt av samma slag till en dag och fokusera på det.

Effektivitet är en av mina drivkrafter och jag gillar inte när min tid slösas bort av vare sig mig själv eller någon annan. Möten är en tidsslukare men jag fattar grejen med att ha dem ändå av andra skäl än att avhandla ämnen.

Min vecka delas upp i en mängd arbetsuppgifter som är av olika karaktär. Jag tycker att det är svårt att blanda produktion av material, sälj och mötestid på en och samma dag eftersom de kräver olika fokus och mindset. Måndagar är min produktionsdag vilket märks på min klädstil. Den är lite mer soft och mjuk. Tisdagar som är mötesdag är oftast en dag för blusar och nytvättat hår. Jag vill känna mig laddad. Dagen efter en mötesdag borde gå åt till att följa upp allt som bestämdes på mötena dagen innan – men det finns oftast en hel del mail och sådant att komma ikapp med. Och så har vi torsdagar som blir en samling av allt. Fredagar jobbar jag med andra saker än hotellet i Åre men oftast har jag jobbat med allt det där på kvällarna under veckan ändå och jag tillbringar hellre tiden utomhus. Som förra veckan då jag gick topptur i Storulvån.

Idag var en annorlunda dag. Jag var på en inspirationsdag om seniorers köpbeteenden och lärde mig allt om målgruppen +55 som inte är särskilt homogen ens sett till ålder. Däremot har de stor köpkraft och är en maktfaktor att räkna med rent konsumtionsmässigt.

I pauserna hade jag kontakt med mitt försäkringsbolag. Det var snudd på pricken ett år sedan jag jagade dem med mina märkliga känningar i kroppen och i april fick jag den där ryggoperationen. Nu såhär ett år senare vill jag ha en uppföljande magnetröntgen. Jag har en känsla av att det inte stämmer i min kropp och det vill jag följa upp i tid. ”Det funkar inte riktigt så” berättade en telefonröst för mig men jag var påstridig. Så på fredag ska jag prata med nästa person i kedjan.

Samtidigt befann sig MNK på SÖS för att kolla upp sin skadade hand. Röntgen från olyckstillfället kunde bara se om det var skelettfraktur i handen, först nu har ledbanden kunnat undersökas mer omfattande. Allt är helt men att få en helt läkt hand kommer ta tid.

Ungefär så var min tisdag. Hur var din?

8