Vi hade ledningsgruppmöte med jobbet igår. Eftersom jag jobbar på ett hotell som vill få sina gäster i rörelse så har vi alltid någon form av rörelse på agendan. Det är alltid kul: men igår bjöds vi på något alldeles extra!

Tidigare gånger har vi gått snöskor, gått på turskidor och bott i en stuga utan el och vatten. Vi har vandrat och vi har varit på gymmet och discotränat. För ännu längre sedan har vi också cyklat fatbike. Igår var det äntligen dags att åka alpint!

Efter några timmar i mötesrummet med framtidsplaner och prioriteringsdiskussioner kikade vi ut genom fönstret och det var grått. Alltså jättegrått. Så är det ofta i Åre.

Men grejen är att ovanför allt det grå öppnar sig en magisk värld med solsken och blå himmel. Molnen ligger som ett lock över dalen och belönar de som förstår grejen. Alla som åkte upp med liften kan ha fått den bästa skiddagen någonsin!

Tack livet, kände jag i liften på väg upp. Och när jag stod på mina Stöckli på väg ner. Och alla svängarna däremellan.

26