Efter en helg i bil ska det bli skönt med en vecka med rörelse. De senaste fyra dagarna har jag kört och åkt runt 240 mil. Den här veckan ska jag cykla, simma, åka skidor och springa. Varje liten cell i min kropp längtar!

Jag har tidigare beskrivit hur fysisk rörelse får insidan av min kropp att bli färgglad. Medan inaktivitet får den att bli grå. Just nu känner jag mig rätt grå där inne. Jag har visserligen haft en riktigt bra helg, men jag längtar efter att känna hjärtat slå lite hårdare.

Vi körde upp längs norrlandskusten i helgen. Förbi ställen jag aldrig besökt tidigare. Som Pite havsbad som var alldeles vitt och jättekallt. Och Luleå där vi stannade och åt på Bastard burgers. Och så Jokkfallet som vi passerade två gånger samma kväll när det var alldeles jättemörkt. Ena gången passerade vi med tomt släp på dragkroken. Den andra gången med en nyinköpt snöskoter som följde med alla milen söderut.

Idag är jag tillbaka i Åre och ikväll ska jag plocka fram längdskidorna för första gången den här säsongen. LÄNGTET!

Varmt och skönt vid Pite havsbad tycker MNK

Strandväder…

Jokkfallet, det största vattenfallet i Kalixälven, bytte färg hela tiden – här var det grönt

I lördags var det soligt och krispigt ute

Att upptäcka nya saker är en av mina bästa grenar – trots stillasittandet så älskar jag roadtrips!

21