Min bror Marcus följde med till Åre när jag körde upp i söndags. Det är bra; vi kommer fylla dagarna och kvällarna med jobb, träning och skidåkning. Fullt fokus på sådant som är roligt.

Igår var jag i Östersund hela dagen men kom hem sent på eftermiddagen. Planen var att åka skidor på kvällen men det stormade så vi valde att hänga på gymmet istället. Efter att vi tränar tills jag inte längre kunde lyfta armarna åkte vi hem och drack te och satt med varsin skärm. Han klippte film eftersom han jobbar med sådant. Jag gjorde lite allt möjligt eftersom jag jobbar med sådant. Och så drack vi te ur mina stora favoritmuggar som jag måste visa någon gång.

Jag hade med mig min Redcord till gymmet och körde lite rehabövningar i den. Sådant som jag dumt nog fuskat lite för mycket med den senaste tiden – så nu har jag bokat en ny tid med min fysio Magdalena på Nordit Refit för att köra lite mer Redcord. Den viktigaste investeringen man gör är den man gör i sig själv. Alltid.

Tights från 2XU

En av mina favorittröjor som är riktigt snygg: Core seamless hood från Craft

Bra med passare – det är ju kul att lyfta tungt!

13