Träning i naturen fyller min själ med färg. Jag brukar tänka på insidan av kroppen som att den har väldigt mycket färg. När jag är ute fyller jag på med färg – men om jag är inne mycket, äter dåligt, är sjuk då försvinner färgen, då känns det som att insidan blir väldigt själlös och ganska grå. När jag får komma ut igen får jag fylla på med färg.

[arve url=”https://youtu.be/m0aAzzHX4GE” description=”Kvinnliga Äventyrare” /]

Den här filmen är producerad av Louise Forslycke Garbergs för Kvinnliga Äventyrare som jag skrivit om förut. Läs mer här, eller på Facebook – Det finns också en podcastintervju med mig (sök efter Kvinnliga Äventyrare podcast i din podcastapp). The future is female och så vidare!

Klicka gärna på ❤️ om ni vill ha mer rörligt material i bloggen. Det kommer en del framöver…

26