Jag har lämnat fjäll och snö för några dagar med betong och stadsljus. Hej då Åre vi ses om en vecka eller så. Hej Stockholm ta hand om mig bäst du kan!

Ett av mina finaste minnen från att bo i Stockholm är att vara hemma i min lägenhet om helgkvällarna med storstadsbruset där nedanför. Att se allt som pågick, men inte behöva vara mitt i det. Att ligga i sängen och titta ut genom fönstret och se ett runt fönster långt bort i ett tornrum och stjärnhimlen ovanför. Att ha en egen oas i ett storstadsmyller.

Lite så känner jag när jag kör bil genom Stockholm om kvällarna när vardagen lagt sig. Och lite så var det när jag kom från Åre igår kväll.

Idag tog jag Stockholm med storm och sprang en runda i Nackareservatet. Sju kilometer stig över halkiga rötter och hala klipphällar. Det var fint. Sedan slängdes jag rätt in i söndagsstressen som jag är så ovan vid numer. Bilkaosköer i Sickla och en massa personer att helt plötsligt förhålla sig till. Men det är fint det med. Jag är i Stockholmsmode och har utrustat mig med tålamod. Och kolla vad Stockholm var fint idag:

Delta warm tights och Repel jacket från Craft – och min keps från Kvinnliga Äventyrare. Smashing!

13