Jag tycker mycket om förändringar eftersom det i de allra flesta fall leder till utveckling. Förändringar som initieras av andra kan vara läskiga eftersom man själv kanske inte upplever att man kontrollerar vad som händer. Styr man själv sin förändringsprocess kan läget förvisso vara osäkert – men det blir en sjuhelsikes rolig resa!

I somras bestämde jag mig för att sluta blogga på Metromode och istället ta full kontroll över min närvaro online. Full kontroll över hur mitt favoritställe på internet ser ut, full kontroll över samarbetspartners och full kontroll över min egna utveckling. Den första september avvecklade jag min gamla blogg och började utveckla det du ser här inne. Det är inte helt klart, men känslan är så som jag vill att den ska vara.

En solnedgång i Särna för några veckor sedan.

Mina två år på Metromode har varit fantastiskt roliga och jag är glad över att ha få varit en del av Metromodes utveckling och den satsning som gjordes precis när jag flyttade dit i september 2015.

Nu är jag helt min egen istället och den resan kunde inte ha börjat på ett mer spännande sätt. Hösten är fulltecknad med aktiviteter och projekt och det är lika bra att vi sätter igång. Imorgon åker jag till Grövelsjön på äventyr och ni ska följa med! Äntligen är bloggen live – jag har suttit som på nålar!

Äntligen är bloggen live – jag har suttit som på nålar!

Jag har hunnit göra en hel del de senaste 13 dagarna. Ni ska få höra allt om det lite senare; från en tältnatt vid en fjällsjö i Oviksfjällen till några timmar på en skjutbana i Hälsingland. Min födelsedagshelg för några dagar sedan och så biljetterna jag precis bokat till ett ställe långt bort.

Nu ska jag tillbringa resten av dagen med att vara så himla glad. Bloggen är live – och du är här. Internet är en så mycket tråkigare plats när inte jag får hänga här och skriva saker och ta del av din kloka input!

0

I samarbete med Svenska Spel