Jag har inte lagat mat på länge. Med det inte sagt att jag inte ätit god mat men min egen matlagningsinspiration har stått på paus ett tag. Jag vet inte riktigt varför men det bara blev så. Helt plötsligt pockade livet på min uppmärksamhet och det livet fanns helt enkelt inte i köket. Men – OM – jag skulle lagat mat så skulle det nog ha blivit något av detta:

Green goddess zucchini pasta with fried halloumi

Dukkah roasted cauliflower salad with creamy avocado dressing

Kale detox salad with pesto (minus ordet detox som jag inte riktigt gillar)

Förutom ovan så har jag blivit hooked på chili. Vill gärna äta allting jättestarkt. Det är som att det inte finns någon hejd på hettan jag klarar av.

När jag går igenom några av matbilderna på min telefon konstaterar jag att mina matvanor varit minst sagt blandade. Ungefär såhär har det sett ut sedan 1 augusti:

Frukost på Pom & Flora. Matchalatten var bäst och det dricker jag gärna igen.

Lördagsfika på STF Storulvån. Tror inte jag fikat sötsaker sedan april men här gick jag tydligen all in. Sockerchock!

Den senaste tidens mest otippade. Köttbullar på konserv! En livlina längs vår löptur på Kungsleden.

Restaurang Grow på Holiday Club i Åre. Här äter jag de flesta luncherna när jag är på byn.

Pizzakväll hos mig med ett gäng episka människor. Jag bidrog mest till att hälla upp rödvin. Den vita pizzan med ren och ruccola var gudomlig!

1