1

Vissa låtar. Alltså jag har nog aldrig lyssnat på så mycket musik som den här våren och sommaren. Ibland kan jag lyssna på en enda låt på repeat cirka hur många gånger som helst. Som Rihanna/Love on the brain, Thomas Daniel/Symphony (acoustic) och Säkert/Inte jag heller. Överlag tycker jag att Säkerts album “Däggdjur” är himla fint att kvällsspringa till när det sommarregnar.

2

Drömmigheter. Man ska inte ta livet så seriöst ändå. Jag har alltid haft med mig den tanken men nu är det som att jag växlat upp ännu mer. Det här livet är inget genrep. Jag menar det på alla sätt och vis; träffa personer du tycker verkar spännande och åk till platser som lockar. Gör det bara!

Bilden nedan är från en nattkörning med husbil i början av juni. Dimslöjorna seglade över världen och vi stannade och hade inte bråttom alls. Katta har tagit och redigerat bilden som är magisk.

3

Insikter. Alla älskar att kolla serier men jag gör faktiskt inte det, till exempel. Att komma underfund med saker är rätt skönt. Man behöver inte göra som alla andra. Alla älskar glass men du kanske inte gör det. Eller alla älskar att springa men du kanske tycker det är skittrist. Sluta genast upp med det och gör annat istället!

4

Svettdroppar i pannan. Livets liv.

5

Skratt med vänner. Jag älskar att träna på egen hand hemma i Hälsingland. Njuta skogsvägar för full maskin med bara mig själv som sällskap. Men jag vill ha mer i livet. Jag vill ha gapflabbande kompisar som inte kan hejda sig. Bubblor i glasen och skämt som är uppåt väggarna.

6

Vita sneakers. Och snart är de inte vita längre men det är fint så länge det varar. Det är värt med vita sneakers bara därför.

7

Tanken på höst. Förlåt mig alla men så är det.

Vad gör dig glad just nu?

0