Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

7 saker som gör mig glad just nu

1

Vissa låtar. Alltså jag har nog aldrig lyssnat på så mycket musik som den här våren och sommaren. Ibland kan jag lyssna på en enda låt på repeat cirka hur många gånger som helst. Som Rihanna/Love on the brain, Thomas Daniel/Symphony (acoustic) och Säkert/Inte jag heller. Överlag tycker jag att Säkerts album ”Däggdjur” är himla fint att kvällsspringa till när det sommarregnar.

2

Drömmigheter. Man ska inte ta livet så seriöst ändå. Jag har alltid haft med mig den tanken men nu är det som att jag växlat upp ännu mer. Det här livet är inget genrep. Jag menar det på alla sätt och vis; träffa personer du tycker verkar spännande och åk till platser som lockar. Gör det bara!

Bilden nedan är från en nattkörning med husbil i början av juni. Dimslöjorna seglade över världen och vi stannade och hade inte bråttom alls. Katta har tagit och redigerat bilden som är magisk.

3

Insikter. Alla älskar att kolla serier men jag gör faktiskt inte det, till exempel. Att komma underfund med saker är rätt skönt. Man behöver inte göra som alla andra. Alla älskar glass men du kanske inte gör det. Eller alla älskar att springa men du kanske tycker det är skittrist. Sluta genast upp med det och gör annat istället!

4

Svettdroppar i pannan. Livets liv.

5

Skratt med vänner. Jag älskar att träna på egen hand hemma i Hälsingland. Njuta skogsvägar för full maskin med bara mig själv som sällskap. Men jag vill ha mer i livet. Jag vill ha gapflabbande kompisar som inte kan hejda sig. Bubblor i glasen och skämt som är uppåt väggarna.

6

Vita sneakers. Och snart är de inte vita längre men det är fint så länge det varar. Det är värt med vita sneakers bara därför.

7

Tanken på höst. Förlåt mig alla men så är det.

Vad gör dig glad just nu?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Åh, jag MÅSTE upp en sväng till fjällen när allt är i gult-rött!!

  Trailinspiration 2017-07-18 16:06:21 http://www.trailinspiration.se
  Svara
 • Åh vilken fin lista, håller helt med om nr 3, ju mer man lära känna sig själv desto bättre. Annat som gör mig glad just nu är bad i havet!🌞

  Johanna 2017-07-13 22:53:48 http://ensllsam.blogg.se
  Svara
 • Hihi, jag längtar också till hösten, även fast jag inte ens haft semester än och gjort det där man ”måste” göra.. bada, sola hela dagarna… njae, hösten gillar jag mer :-). Vita sneakers, me <3. Mina Converse åker in i tvättmaskinen titt som tätt.. undrar om man kan tvätta sönder dom?! :-)). Glass älskar jag absolut inte, det är något jag möjligen håller i för att få en fin bloggbild men egentligen är det inte speciellt gott alls. Näe!

  Vad gör mig glad då?!.. att min son fick det jobb han sökt, så han kunde säga upp sig på sitt jobb där han vantrivdes, att det finns så härliga bloggar att läsa när det regnar ute, att jag snart ska få åka och träffa en bloggväninna som bjudit hem mig.. och att jag mår riktigt bra.

  ulrica 2017-07-13 13:42:12 https://tekopptillbergstopp.se
  Svara
  • Svar på ulricas kommentar.

   grattis till din son – och såklart att du mår riktigt bra. många kramar till dig ulrica, hoppas vi ses snart igen!

   Sara Rönne 2017-07-13 21:41:24
   Svara
 • Att jag börjar få tillbaka inspirationen till saker och ting. Det gör mig glad. 🙂

  Frugan E 2017-07-13 12:20:37 http://frugan-e.blogspot.com
  Svara
 • Vita sneakers – i hear you. Jag har totalt snöat in på helsvarta jobboutfits nu i sommar med vita skor till. Det funkar så länge det är en relativt sval sommar… 🙂

  Sara Borg 2017-07-13 09:17:02 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Att ha kommit in i semesterlunken, att semesterlunken har inneburit skön träning, att barnen får byta ut Humlegården mot att springa rakt ut i gräset och ner till sjön vid stugan i skogen, att ha några dagar med min man i Nice som väntar, Jämtland med vänner snart och den där bilden med husbilen här hos dig, MAGI !

  Sandra 2017-07-12 20:16:10
  Svara
 • Bloggen din, at jeg har flere flasker rabarbrasaft, SUP’en min som er på vei i posten, tanken på kanoturene som venter, mannen min, freesbeegolf, at det er sommer også gleder jeg meg til høsten jeg også.

  L 2017-07-12 11:57:20
  Svara
 • Vågar inte erkänna för någon att jag längtar lite efter hösten! Men här vågar jag nu med tanke på att du också gör det haha. Och bilden med husbilen är fantastisk

  Bella 2017-07-12 09:16:28
  Svara
 • Tanken att jag går på semester imorgon och att jag snart åker upp till Åre igen 🙂 Bubbel och skratt, lät magiskt….det borde vi fixa om du är hemma något då 🙂

  Svara
 • Tre dagar till vila, lugnet, träning, böcker, sommarkvällar, rosé, strand, vind, sand, tystnad, cykling, trädgård, löpning, grillkvällar….det mesta man kan tänka sig på min semester 🙂

  Cecilia 2017-07-11 17:55:28 http://www.nouw.com/lyckorus
  Svara
 • Livet rent allmänt och jag åker till Indien på fredag.

  pilla 2017-07-11 17:25:32 http://utochspring.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk