De senaste 24 timmarna har bjudit på kontraster som slutade på den italienska rivieran och den gamla byn i bergen som heter Civezza. Den är fantastisk med pittoreska gränder, utsikt mot berg och hav, en bar med prosecco och små butiker med aprikoser som smakar ljuvligt och annat gott.

Men dygnet började med nattkörning från Åre och några timmars sömn här och var fast på det stora hela väldigt osammanhängande. Igår morse tog jag, Katarina, Linda och Sofia en flight från Arlanda till Nice och hyrde en bil som vi körde till Italien. Det tog ungefär en timme, om ens det.

Vi möttes av palmer och 30-gradig värme och lite senare även av italienaren Lorenzo som bjudit hit oss och som visat oss runt i Civezza hela dagen. Civezza ligger nära San Remo, som för övrigt är känd för cykeltävlingen som går mellan Milan och San Remo och som heter La Primavera som Craft uppmärksammat med en egen kollektion cykelplagg.

Jag ska visa fler bilder från Civezza i dagsljus, men efter att vi gått runt i byn och tittat på magiskt vackra fönster, små söta gränder, smakat aprikoserna och blivit bjuden på nötig choklad och äntligen fått dricka prosecco och dessutom ätit helt fantastiskt god mat och diskuterat italiensk matlagning – så gick vi till den långsmala poolen som var upplyst i nattmörkret. I dagsljus kan du se utsikten över bergen – i nattmörkret såg vi stjärnhimlen. Det var ett magiskt avslut på en lika lång som fantastisk dag. Imorgon väntar ännu mer!

Civezza Civezza Civezza Civezza Civezza Civezza

0