Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vi har kommit till Civezza!

De senaste 24 timmarna har bjudit på kontraster som slutade på den italienska rivieran och den gamla byn i bergen som heter Civezza. Den är fantastisk med pittoreska gränder, utsikt mot berg och hav, en bar med prosecco och små butiker med aprikoser som smakar ljuvligt och annat gott.

Men dygnet började med nattkörning från Åre och några timmars sömn här och var fast på det stora hela väldigt osammanhängande. Igår morse tog jag, Katarina, Linda och Sofia en flight från Arlanda till Nice och hyrde en bil som vi körde till Italien. Det tog ungefär en timme, om ens det.

Vi möttes av palmer och 30-gradig värme och lite senare även av italienaren Lorenzo som bjudit hit oss och som visat oss runt i Civezza hela dagen. Civezza ligger nära San Remo, som för övrigt är känd för cykeltävlingen som går mellan Milan och San Remo och som heter La Primavera som Craft uppmärksammat med en egen kollektion cykelplagg.

Jag ska visa fler bilder från Civezza i dagsljus, men efter att vi gått runt i byn och tittat på magiskt vackra fönster, små söta gränder, smakat aprikoserna och blivit bjuden på nötig choklad och äntligen fått dricka prosecco och dessutom ätit helt fantastiskt god mat och diskuterat italiensk matlagning – så gick vi till den långsmala poolen som var upplyst i nattmörkret. I dagsljus kan du se utsikten över bergen – i nattmörkret såg vi stjärnhimlen. Det var ett magiskt avslut på en lika lång som fantastisk dag. Imorgon väntar ännu mer!

Civezza Civezza Civezza Civezza Civezza Civezza

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg