Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Craft börjar med löparskor

Om det finns en grej när det kommer till träningskläder som jag är extra petig med så är det löparskor. De bästa löparskorna är de som inte känns. Jag vill inte ha känslan av en sko på foten när jag springer. Jag vill bara ha känslan av att jag springer och att jag alltid känner underlaget. Precis som när jag åker skidor vill jag ha känslan i kroppen. Därför gillar jag att springa stig med trailskor; jag känner terrängen under sulan och kan möta rötter och håligheter på ett annat sätt. Här sprang jag stig med vanliga skor och det gick absolut fint det med; men jag kände inte marken under mina fötter och fick inte samma känsla.

Hur som helst; just nu utvecklar Craft marknadens nya löparskor. Man gör det tillsammans med Vibram som redan idag tillverkar sulor – och jag ser fram emot resultatet. Imorgon ska jag åka ner till Borås för att höra mer om projektet och kanske, kanske få en smygkik på modellerna. Skorna lanseras under 2018 så det är ett tag kvar.

Fram tills dess springer jag gärna i mina trotjänare, även om jag uppdaterar dem regelbundet med nya versioner. Adidas Ultra Boost är min marathonsko och Adidas Energy Boost är min slöjoggarsko. Ni vet, när man tar ett pass bara för att få komma ut och springa lite. Adidas Adios Boost är en favorit för mina pigga pass med någon form av upplägg, oavsett om det är intervaller, fartlek eller en snabbdistans. Åh vad jag längtar efter att få springa igen!

Mina första Ultra Boost. Just dessa har jag slängt eftersom de hade gjort sitt.

adidas energy boost

Dessa Energy Boost köpte jag i höstas. De har inte fått komma ut på så måna pass så de är fortfarande vita. I sommar ska jag skita ner dem. Jag längtar!

Här hade jag precis sprungit mitt första långpass inför Dublin marathon för två år sedan. Det var maj och jag sprang, knäppt nog, mitt första långpass i ett par Adidas Boston-skor. Jättetunna och med mycket känsla. Jag kan inte låta bli att gilla det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • De vita energyboost är skitsnygga.

  Cykelkatten - Cykel, punk och kärlek! 2017-04-20 16:43:42 http://cykelkatten.cc
  Svara
 • Gjorde några lyckliga hoppsasteg när jag läste att det är Craft + Vibram-skor på gång – jag har bara ett par löpskor och de börjar bli lite slitna men jag tänker slita på dem ända tills dedäringa släpps!

  Elna 2017-04-19 22:01:09 http://www.elnadahlstrand.se
  Svara
 • Älskade mina adidas boston! Tänk att vissa skor bara blir ett med en, medan andra skaver och gnager och inte är sköna.

  anneliten 2017-04-19 20:04:28 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
  Svara
 • Hur spännande som helst ju! Har precis hittat nya favvisar i form av new balance 1500. Som ersättare för mina adios boost som varit mina trotjänare i många år, men som jag tyvärr springer sönder alldeles för fort. Blir intressant att se hur craftskorna känns i jämförelse med dem!

  Anna 2017-04-19 19:52:25 http://piggelina.se
  Svara
 • Åh. Jag älskar Craft. Tycker att jag sponsrar dem så mycket att de borde vilja ha mig och mina fötter att testa på! ☺

  Marie 2017-04-19 18:59:48
  Svara
 • Wow – vad kul 🙂 Spännande! Kan inte bli annat än succé tror jag 🙂

  Svara
 • Könner mig skeptisk på förhand till Craft skor. Hoppas de inte förstör sitt varumärke genom att släppa skor som inte är deras core business. Är precis som dig ytterst kräsen när det gäller löparskor.

  pilla 2017-04-19 18:48:46 http://utochspring.com
  Svara
 • Oj vad spännande! Eftersom jag köper typ ett par löparskor per år kan det ju hända att det blir ett par Craft nästa gång 🙂 Ska bli intressant att få veta mer om detta.

  Mia 2017-04-19 16:57:58 http://www.menmia.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk