Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

The Influencer Convention på Grand Hôtel i Saltsjöbaden

Imorse körde jag en välbekant väg i Stockholm. Över Centralbron, förbi Slussen och Stadsgården och så över Danvikstullsbron och ut mot Nacka. Strax efter Nacka Forum tog jag höger och ut på 222:an. Som jag åkt just denna väg en herrans massa gånger. Ut mot Saltsjöbaden. Där jag är uppväxt, där jag gått i skolan, där jag tillbringat så många år och där The Influencer Convention ägde rum på Grand Hôtel Saltsjöbaden – och fortfarande gör för i år är denna stora konferens om och med influencers en tvådagars tillställning.

Jag började dock med att komma försent och hann inte med min egna enminutersdragning under introt. Däremot lyssnade jag till min styrelsekollega Clara Lidströms inledningsdragning om att bygga sitt egna mediehus. Ett tema som också inredningskollektivet ”Nordinary” pratade om med Helena Lyth och Maria Soxbo på scen. Det kallade det för mediekvarter; ett bättre begrepp som sammanfattar mer vad det faktiskt innebär att skapa bra saker tillsammans ihop med andra – precis som syftet är med Nordinary som har en gemensamt säljbolag men som drivs som egna bloggar och varumärken.

Elin Häggbergs senaste år har varit en ständig succé med genomslaget av bloggen Teknifik. Hon gjorde en tekniskt sett fantastisk dragning om sin resa och vad som har varit viktigt för henne: att definiera sina målgrupper så att hon vet vem hon skriver för och därigenom kan skapa ännu bättre content, och att skapa win-win-win i sina samarbeten med företag.

Framgång är ingen slump och de som pratar om hur de lyckats återkommer ofta till samma saker. Som att ha en plan – och att hålla sig till den, som att paketera det man gör, och att skapa värde.

Lite såhär såg det ut under dagen:

The Influencer Convention Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hôtel Saltsjöbaden

The Influencer Convention Grand Hotel Saltsjöbaden

The Influencer Convention – så proffsigt arrangerad av Linda Hörnfeldt!

The Influencer Convention Grand Hotel Saltsjöbaden

150 personer äter lunch; vegetariskt! Kul koncept som vi även körde under Winter Workation!

The Influencer Convention Grand Hotel Saltsjöbaden

Lobbyn på Grand Hôtel.

Sara Rönne

På eftermiddagen var jag gäst i Att resa-podden och vi pratade – tadaa – om resor. Mer specifikt en viss typ av resor. Gissa vilka!

Efter alla konferenspassen; som var många till antalet, bjöds det på AW innan vi bytte om till kvällens middag som serverades i en fantastiskt fin lokal. Vi fick en vegansk trerätters, vi fick liveuppträdande av House of Say, vi fick dela ut pris till Årets Medlem (Teknifik) och vi fick ett dansgolv. Och imorgon blir det ännu mer inspiration! Då ser jag fram emot en workshop i matstyling och att lära mig mer om videoredigering.

En sådan här konferens är verkligen så himla värd investerad tid och pengar för så många. Dels för att lyssna på de som pratar, men framförallt för att träffa alla andra i branschen. Här kan du läsa mer om Influencers of Sweden och hur du blir medlem!

God natt där ute. Nu sparkar jag av mig mina nya rosa sneakers och sover gott här ute i Saltsjöbaden. Jag måste åka hit snart igen tror jag och hänga lite!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk