Imorse skrev jag om äventyr och kanske är livet det största äventyret av dem alla – om vi tillåter oss att ge oss hän. Jag har varit singel i en månad och jag funderar på hur det känns. Vet ni vilket ord som kommer till mig? Fnittrigt!

Livet är lekfullt och lustfyllt och det är som att allt det där som varit lite på vänt – eftersom man inte orkar ta tag i saker prick hela tiden – har fått en skjuts framåt. Jag fixar och donar hemmavid. Jag säger ja till nya saker. Jag möter nya människor. Jag bryter gamla mönster. Jag påminns mycket om att jag tycker om det jag gör och att jag tycker om att vara jag.

Jag tänker åka till Lofoten med vänner i en husbil till exempel. Jag vill ta jägarexamen. Jag fyller mina fönster med elefantöron. Jag tänker att jag nog ska börja med aktier. Jag engagerar mig. Jag skrattar och jag umgås och jag delar med mig. Och jag mår bra.

tulpaner-var-5m0a1802 tulpaner-var-5m0a1807

 

 

2

I samarbete med Svenska Spel