Vilken lördag jag har haft! Den var så härlig så jag tycker att du ska hänga med på den!

Igår överraskade jag min kompis Katrin med att ta med surprisebesök i form av vår kompis Katta. Vi kom över med en frukostkorg till Katrin som är nyinflyttad i Åre, och ungefär där började dagen som aldrig verkade ta slut. Solen sken och allt var härligt! Älskar när lördagarna kommer med besked!

frukostkorg-5m0a1286

frukost-5m0a1328

katrin-5m0a1345

Efter frukosten åkte vi på roadtrip till Östersund för att fixa några ärenden. Vi började med besök i en blomsterbutik och jag köpte på mig en stor påse med växter och snittblommor. Det gäller att passa på eftersom sådant inte finns i Åre. Och så fikade vi kardemummabullar på Frejas Bak. Vi satt utomhus i solskenet och snödroppet. Så härligt med vårvinter!

Andersön

Frejas Bak

Jag tycker att Katta är så himla lik Ace Wilder här! Gillar hennes låt Wild Child från årets Melodifestival! Katta är förresten också en riktig songbird!

katta-5m0a1420

Vi tog en tur ut till Andersön där jag och Katrin tältade i somras. Jag har så fina minnen från den gången! Den här gången var det soligt och härligt och jag skulle så gärna vilja springa runt ön med Hazel…

Andersön

Andersön

Andersön

Andersön

Sedan körde vi på isvägen till Hallen och så mot Åre igen…

Köra isväg

Köra isväg

Och knappt hann vi komma hem förrän vi begav oss ut igen. Det hade mörknat och jag fyllde en ryggsäck med ved och så satte vi oss nere vid sjön och gjorde upp en eld och åt middag: varma mackor som vi grillade i järn över elden och så skogssvampsoppa!

Mackjärn

stjarnhimmel-5m0a1732

are-natt-5m0a1782

Det var en lika lång som fantastisk och intensiv dag och efter allt det där så stupade jag i säng, nöjd med att ha fyllt min dag med massor av liv!

0